ВИСТАВКА “Art Fusion”. УКРАЇНА, КИЇВ

Природа – це невід’ємний компонент людського життя, це джерело енергії, сил та ідей. Саме навколишня природа була тією самою природною магією, яка підштовхнула мене до створення проекту «Art Fusion». У моїх роботах я втілила симбіоз природи з творчістю людини і модою. Ідея, котру я хотіла передати суспільству, полягає в тому, що при створенні своїх унікальних образів для колекцій багато модельєрів черпають натхнення в природі, але водночас одні з ключових джерел ідей для дизайнерів – це живопис, графіка і сучасне мистецтво. Контрасти, чисті кольори, абстрактні малюнки, складна геометрія, графічні лінії, незвичайні елементи стають основою для дизайнерських принтів.

Нарівні з природою мода сильно залежить від мистецтва, і ці три явища не можуть існувати одне без одного. Дизайнери в рівній мірі натхненні як полотнами майстрів епохи Відродження, так і творіннями сучасних провокаційних художників. Такі зв’язки можуть стати чимось приголомшливим і надати розвиткові нового потужного імпульсу.

Занурена в атмосферу синергії цих трьох китів – природи, мистецтва і моди – я створила серію робіт, присвячених красі сукні, яка втілює потужну жіночу енергію, виплекану і виховану природою.

Я хотіла, щоб у глядачів підчас перегляду моїх робіт виникало відчуття, що сама природа створила закарбовані на них модні образи. Також можна помітити, що зображення дівчини розмите і не конкретне, але це не применшує важливості його ролі, оскільки саме людина довершує симбіоз живопису, моди і природи, саме людина створює єдиний почуттєвий образ у всіх фрагментах серії робіт «Art Fusion».